My LovEly FolloWeRs

Tabung Pengajian Sue..sila derma klik anda disini..thanks,..

Saturday, March 26, 2011

BUNUH DIRI di KB MALL???

astarfirulahalazeemm....istifar panjang sue bila tengak video yg seorang budak perempuan melayu try nk bunuh diri dia kat Kb Mall...ade jgk org mcm nie kat dunia nie kan.kenapa lah cetek sangat pemikiran dia..bunuh diri bukan satu2 nye jalan nk selesaikan masalah..banyak lagi caranye..

sue ade baca paper..budak 2 try nk bunuh diri coz frust bercinta and ade conflict dgn family..kesahihan cerita nie xdpt nk dipastikan lg..sue tgk video nie dlm fb..ramai kot yg link video nie..gagh jgk budak nie..even bomba dah pegang tangan dia..dia still lagi mahu jatuhkan diri dia..ade sue dgr org yg rekod video nie menjerit suh bomba lepaskan tangan dia..yelah xoz budak perempuan 2 nk jatuh sgt..org dah pegang kuat2 dia still dop meronta2 nk jatuhkan diri dia..sekali nah..jatuh sgguh..tp dlm paper ckp dia selamat juz cedera ckt je...

nasib baik budak 2 ok..kalo 2 nanti dia xkn dikuburkan bersama2 org islam....

video


p/s:BUNUH DIRI BUKAN PENYELESAIAN YG TERAKHIR...INGAT ALLAH HANYA AKAN MENGUJI HAMBANYA DGN UJIAN YG SETIMPAL..

No comments:

Post a Comment

.post {background: url(http://i454.photobucket.com/albums/qq269/carolynnreynolds/CherryBlossom-Divider.png);background-repeat: no-repeat;background-position: bottom left;margin:.5em 0 2em;border-bottom:0px dotted $bordercolor;padding-bottom:6em;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...